Iš naujausio Niujorko italų restorano Amarenaateina Casa Julian, gaivus tekilos ir campari kokteilis.
Gėrimas yra italų ir meksikietiškų kultūrų mišinys – jam didelę įtaką padarė šefas ir restorano savininkas, virėjas Julianas Medina, kuris gimė ir užaugo Meksikoje, o dabar gyvena Niujorko katile ir mėgsta italų kultūrą.
Virtuvės šefas Julianas Medina po vasaros kelionių į Italiją sukūrė šį puikų gėrimą, įkvėptą Romos Laimingų valandų lauke. Imbiero ir citrinos sirupas suteikia gaivumo, o agurkai suteikia lengvą, gaivų pojūtį.
Peržiūrėkite jo receptą žemiau!
Casa Julian
pateikė Amarena – Upper East Side, NYC
Ingridientai
- 2 uncijos. Blanco tekila
- .25 uncijos. Campari
- .75 uncijos. Agurkų sultys
- .75 uncijos. Paprastas sirupas
- .75 uncijos. Citrinos sulčių
- .5 uncijos. Faccia Bruto Aperitivo
Paruošimas
- Gerai suplakite su ledukais ir papuoškite citrinos skiltele.