Už Casa Julian kokteilio iš Amarena


Iš naujausio Niujorko italų restorano Amarenaateina Casa Julian, gaivus tekilos ir campari kokteilis.

Gėrimas yra italų ir meksikietiškų kultūrų mišinys – jam didelę įtaką padarė šefas ir restorano savininkas, virėjas Julianas Medina, kuris gimė ir užaugo Meksikoje, o dabar gyvena Niujorko katile ir mėgsta italų kultūrą.

Virtuvės šefas Julianas Medina po vasaros kelionių į Italiją sukūrė šį puikų gėrimą, įkvėptą Romos Laimingų valandų lauke. Imbiero ir citrinos sirupas suteikia gaivumo, o agurkai suteikia lengvą, gaivų pojūtį.

Peržiūrėkite jo receptą žemiau!









Casa Julian


pateikė Amarena – Upper East Side, NYC



Ingridientai


  • 2 uncijos. Blanco tekila
  • .25 uncijos. Campari
  • .75 uncijos. Agurkų sultys
  • .75 uncijos. Paprastas sirupas
  • .75 uncijos. Citrinos sulčių
  • .5 uncijos. Faccia Bruto Aperitivo



Paruošimas

  1. Gerai suplakite su ledukais ir papuoškite citrinos skiltele.




Source link

Daugiau iš autoriaus

„Tales Of The Cocktail Foundation“ paskelbė 2024 m. „Spirited Awards®“ nugalėtojus

Penktadienio dalykai #531 – Brown Eyed Baker