Morkų sriubos su prieskoniais malta jautiena ir pušies riešutais receptas

Morkų sriubos ir užpilo derinys, kurio nežinojau, kad man reikia

Šis derinys yra dinamitas. Oho. Mes tai padarėme vakarienei praėjusią savaitę ir tai buvo nuostabu.

Dvi pagrindinės dalys:

  1. šilkinė morkų sriuba (pagalvokite apie kokosų pieną, madras kario miltelius, svogūnus ir morkas) – 5 ingredientai ir labai paprasta
  2. taip pat lengva pikantiška maltos jautienos keptuvė su skrudintais pušies riešutais ir citrinos žievele

Ir tada (palaukite) mes ant sriubos uždėti prieskoniais pagardintos jautienos ir pušies riešutų. Ir pridėkite šiek tiek plonais griežinėliais pjaustytų askaloninių česnakų, jogurto ir panardinkite į tą grožį su šiltu paplotėliu! Ji yra grožis, ji yra maloni, ji yra maksimaliai susluoksniuota tekstūromis ir skoniais (pikantiška, skrudinta, ryški, šildanti, visa tai)! Esu čia dėl kiekvieno tos duonos per kreminę morkų sriubą.

Morkų sriuba dubenyje su malta jautiena ant viršaus.

Mano vaikams patinka, kad tai yra „kurk pats“ situacija (kurią jiems dažniausiai sudaro sriuba ir duona). Tuo tarpu mes su Bjork šiek tiek persistengėme su priedais ir jaučiamės taip, lyg valgytume linksmame restorane. Laimi visur! Tikimės, kad jums tai patinka!

Lindsay parašas.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Daugiau iš autoriaus

Koldūnų padažas – Malaizijos skonis