Virusinis restoranas „Chicken Parm“ privertė mane tai padaryti.
Oho, vaikinai, tai auksinis, sūrus, per daug traškus vištienos parmas, ir tai yra taip gerai!
Ši idėja kilo mano gyvenime per „Instagram“ – radau, kad iš esmės žiūrėjau visus jų virusinio patiekalo „Carbonara“ restorano vaizdo įrašus (vištienos parmezano alla degtinė), kuris yra šaunus, burbuliuojančios mocarelos keptuvės su degtinės padažu, kuris dramatiškai išpilamas per šias didžiules traškias vištienos pjūvius.
Ir aš buvau toks, kad turiu tai išbandyti. Pronto.
Taigi aš tiesiog padariau visą dalyką, tiesiai namuose:
- Kepti vištienos kotletukus
- Pagamino greitą mažą San Marzano pomidorų padažą
- Kepė tą sūrią keptuvę
- Labai dramatiškai išpylė ant vištienos viršaus.
Tiesiog įsivaizduokite. Jis yra traškus, išlydytas sūrus, šaunus … toks nepaprastai geras. Dabar įsivaizduokite tai su česnako duona ir salotomis.
Aš naudojau „Delallo San Marzano“ stiliaus susmulkintus pomidorus padažui ir visa tai buvo šokiruojančiai geras. Tai taip paprasta, bet pomidorų, aliejaus, askaloninių česnakų, druskos kokybė? Tai saldu, sūrus ir tiesiog pakankamai aštrus, kad būtų įdomu, ir aš tiesiog valgydavau tiesiai.
Mes esame virtuvės rekonstravimo viduryje ir aš jau nusprendžiau, kad tai bus vienas iš mano pirmųjų (jei ne pirmųjų) patiekalų, kuriuos gaminu naujoje virtuvėje.


