Kiaušinių ritinys dubenyje (kuris iš tikrųjų skonis kaip kiaušinių ritinėliai!)


Kiaušinių ritinys dubenyje yra aukšto pluošto, aukšto baltymų receptas, kurio negalėjo būti lengviau plakti. Savo versijoje mes naudojame maltą mėsą ir maišus iš „Cole Slaw“ mišinio, kaip ir visi kiti, tačiau pagrindinis skirtumas yra padažo mišinys. Tai tiesiai iš mano tėčio tobulos ir mylimojo kiaušinių ritinio recepto ir skonis daug arčiau tikro kiaušinių ritinio įdaro!

Tiesa pasakius, tai yra koncepcija, su kuria kurį laiką kovojome. Bet jūs negalite paneigti, kad tai populiarumas! Kiaušinių ritinys dubenyje yra puikus būdas gauti daug skaidulų ir baltymų – ir greitai!

Kas daro kiaušinio ritinį kiaušinio ritinį?

Daugelyje kiaušinių ritinų dubenyje receptuose prieskoniams naudojamas tik sojos padažas ir sezamo aliejus. Mes taip pat matome ingredientus, kurie paprastai nerodomi jūsų tipiniame kiaušinių ritinyje, pavyzdžiui, imbiere, kalendra ir „Sriracha“. Rezultatas yra daugiau mėsos maišymas su susmulkintais kopūstais, kurie yra šiek tiek panašūs į kiaušinių ritinio įdarą, tačiau tai nėra taip arti skonio.

Norėdami gauti pagrindinius traškių, skanių kiaušinių ritinėlių, distiliuotų į neabejotinai neggo riešuto formatą, skonius, turime pripažinti, kad kiaušinių ritinio įdaras bent jau turi kopūstus, morkas ir kinišką keptą kiaulieną. Pirmasis yra padengtas „Cole Slaw“ mišiniu (antioksidantų/sveikatos koeficiento padidinimui naudojome versiją su raudonaisiais kopūstais). Tai yra pastarasis, su kuriuo turime šiek tiek meistriškai.

Kai kurie pagrindiniai tinkamo kiniško kepsnio kiaulienos (arba char siU) marinato ingredientai yra hoisin padažas, sojos padažas, medus ar maltozės, česnakai ir sezamo aliejus. Čia vaizduojami visi tie ingredientai (medaus/maltozės rudąjį cukraus sumušimą), o rezultatas yra kiaušinių ritinys dubenyje, kuris skonis daug arčiau tikrojo daikto!

Kiaušinio ritinys dubenėlio recepte

Galutinis patiekalų paruošimo receptas?

Bėgant metams buvo keletas žmonių, kurie paprašė paruošti patiekalų receptus. Tai yra patiekalų paruošimo karalius. Tai lengva padaryti, ir jums tikrai reikia pjaustyti česnakus ir lazdeles, kad jis susiburtų. Tai negalėjo būti paprastesnė arba daugiau užpildymo ir jums naudinga!

Patarimas!

Kitas tradicinis kiaušinių ritinio užpildymo ingredientas yra salierai. Taigi, jei neprieštaraujate, darote papildomą pjaustymą ir norite nuvažiuoti papildomą mylią, įmeskite 1–15 puodelių plonai supjaustyto salierų. Ir jei jūs tikrai norite padidinti baltymus, įpilkite šiek tiek supjaustytų virtų krevečių!

Kai patiekiate jį su kai kuriais „Wonton“ traškučiais, galbūt ant šono, galbūt ant ančių padažo ir karštų garstyčių – šiek tiek mažiau „sveika“, tačiau skanu! Visi kiaušinių ritinio skoniai be giliai kepimo ir lengvai ir valdomų pietų pavidalu.

Kiaušinių ritinys dubenio recepto instrukcijose

Įkaitinkite WOK arba didelę, gilią keptuvę ant stiprios ugnies. Kai tik pradeda rūkyti, įpilkite aliejaus ir maltos mėsos. (Fatter mėsai, pavyzdžiui, malta kiauliena ir jautiena, naudokite 2 šaukštus, pavyzdžiui, maltos kiaulienos ir jautienos arba 3 šaukštų aliejaus, skirtą liesesnei mėsai, pavyzdžiui, malta vištiena.)

Suskirstykite mėsą ir per daug netrukdykite, todėl ji turi galimybę paruduoti. Virkite, kol neliks rožinės spalvos, ir aplink kraštus yra šiek tiek auksinis. Perkelkite į indą ir atidėkite, palikdami bet kokį likusį aliejų keptuvėje.

Įpilkite česnako ir baltųjų lazdelių dalių ir kepkite 20–30 sekundžių.

česnako ir baltos spalvos skalūnų dalys Woke

Pridėkite „Cole Slaw“ mišinį. Virkite, kol šlakelis nugrimzta žemyn. Įpilkite ¼ puodelio vandens, jei keptuvė pradeda išdžiūti. Tai taip pat padės garuoti daržoves. Radau, kad „Cole Slaw“ mišinys yra ypač sausas. Jau seniai buvo nuplaunama ir supjaustyta, todėl šiek tiek papildomo vandens padeda.

Nors tai vyksta, sumaišykite savo padažą: rudą cukrų, druską, penkis prieskonių miltelius, baltus pipirus, hoisino padažą, sojos padažą, sezamo aliejų ir dar vieną ¼ puodelio vandens.

padažo mišinys kiaušinio ritiniui dubenyje

Įpilkite mėsos, kartu su žaliomis skalūnų dalimis, vėliau rezervuokite dosnų žiupsnelį garnyrui. Įpilkite padažo ir išmeskite, kol gerai supjaustys.

Mėsa, šukiai ir padažas, pridedamas prie kiaušinių ritinio dubenėlio mišinio į WOK

Norėdami patiekti, viršuje su lazdelėmis, sezamo sėklomis ir „Wonton“ traškučiais, skirtais aromatiniam traškumui. Taip pat galite patiekti jį su ančių padažu ir karštais garstyčiomis šone! Jei norite, taip pat galite pasirinkti patiekti jį ant grūdų lovos, pavyzdžiui, ryžių, quinoa, o gal net quin \ oa ryžių!

Receptas

Virkite: 20 minutės

Iš viso: 25 minutės

  • Įkaitinkite WOK arba didelę, gilią keptuvę ant stiprios ugnies. Kai tik pradeda rūkyti, įpilkite aliejaus (2 šaukštus maltos kiaulienos/jautienos arba 3 šaukštus, skirtus liesesnei maltai vištienai) ir maltos mėsos. Suskirstykite mėsą, virkite, kol neliks rožinės spalvos, ir aplink kraštus yra auksinė. Perkelkite į indą ir atidėkite, palikdami bet kokį likusį aliejų keptuvėje.

  • Įpilkite česnako ir baltųjų lazdelių dalių ir kepkite 20–30 sekundžių. Įpilkite „Cole Slaw“ mišinio ir virkite, kol suvystys. Įpilkite ¼ puodelio vandens, jei keptuvė pradeda išdžiūti. Tai taip pat padės garuoti daržoves.

  • Nors tai vyksta, sumaišykite savo padažą: rudą cukrų, druską, penkis prieskonių miltelius, baltus pipirus, hoisino padažą, sojos padažą, sezamo aliejų ir dar vieną ¼ puodelio vandens. Į keptuvę įpilkite mėsos kartu su žaliomis skalūnų dalimis, vėliau rezervuodami dosnų žiupsnelį garnyrui. Įpilkite padažo ir išmeskite, kol gerai supjaustys.

  • Norėdami patiekti, viršuje su lazdelėmis, sezamo sėklomis ir „Wonton“ traškučiais, skirtais aromatiniam traškumui. Taip pat galite patiekti jį su ančių padažu ir karštais garstyčiomis šone arba virš grūdų lovos (ryžių, quinoa ir kt.).

Informacija apie mitybą skirta 1/4 recepto, apskaičiuoto naudojant maltą vištieną; Jame nėra pasirenkamų garnyrų.

Kalorijos: 309Kcal (15%) Angliavandeniai: 17g (6%) Baltymas: 23g (46%) Riebumas: 18g (28%) Sočiųjų riebalų: 3g (15%) Polinesočiųjų riebalų: 4g Mononesočiųjų riebalų: 9g Trans riebalai: 0,1g Cholesterolis: 98mg (33%) Natris: 938mg (39%) Kalis: 932mg (27%) Pluoštas: 5g (20%) Cukrus: 11g (12%) Vitaminas A: 228Iu (5%) Vitaminas C: 64mg (78%) Kalcis: 91mg (9%) Geležis: 2mg (11%)

Thewoksoflife.com yra parašytas ir gaminamas tik informaciniais tikslais. Nors mes darome viską, kad pateiktume mitybos informaciją kaip bendrą gaires savo skaitytojams, mes nesame sertifikuoti dietologai, o pateiktos vertės turėtų būti laikomos įvertinimais. Tokie veiksniai kaip įsigyti prekės ženklai, natūralūs šviežių ingredientų variantai ir tt pakeis maistinę informaciją bet kuriame recepte. Įvairūs internetiniai skaičiuotuvai taip pat pateikia skirtingus rezultatus, atsižvelgiant į jų šaltinius. Norėdami gauti tikslią recepto mitybos informaciją, naudokite savo pageidaujamą mitybos skaičiuoklę, kad nustatytumėte informaciją apie maistinę informaciją su faktiniais naudojamais ingredientais ir kiekiais.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Daugiau iš autoriaus

Graikijos „Orzo Casserole“ su jauna jautiena („YouVetsi“)

Maišykite keptas daržoves su tofu