Autentiškas „Cantucci“ (italų migdolų sausainiai)


Autentiškas „Cantucci“ (italų migdolų biscotti) receptas – dvigubai keptas Lengva desertas iš Toskanospatiko su kava ar saldžiu vynu (Vin Santo). Taip pat Vadinamas „prato sausainiais“ arba cantuccinitai Klasikinis itališkas sausainis Receptas paprastai mėgaujamasi per atostogas. Vegetariškas. Draugiškas vaikams.

Šiandien mano namų ūkyje paruošime skanų ir mylimą itališką desertą, kurį labai lengva pagaminti. Mano berniukai mėgsta padėti man juos formuoti. „Cantucci“ ypač lengva nešiotis atostogų metu. Mano vaikai mėgsta įsigyti „Dolciaria Falcone“ parduotuvėje pirktą versiją, kai vasarą einame į pajūrį.

Jei esate itališkos virtuvės mėgėjas, tikrai išbandykite mano itališkų šokoladinių lazdyno riešutų sausainių (Brutti ma Buoni) ar itališkų „Bruschetta Caprese“ sumuštinių receptus. Taigi, taip gerai!

Įdomūs faktai: Cantucci (arba cantuccini), dar žinomas kaip Prato sausainiaiyra Tradiciniai italų migdolų sausainiai, kilę iš Toskanos regiono. Šie du kartus kepti sausainiai turi savitą, tvirtą ir papildomą traškią tekstūrą. Dėl savo trapumo, „Cantucci“ dažnai mėgaujasi pasinerdami į juos Vin Santosaldus itališkas desertinis vynas, kuris sušvelnina sausainius ir pagerina jų skonį. Kitas būdas juos patiekti yra kaip desertas ar užkandis su kava ar net pienu.

Ingredientai ir pakeitimai

  1. Miltai – 00 Itališkų miltų tipo arba gerai fabriko balti miltai. Tačiau jei naudojamas kitas miltų tipas, gali tekti pridėti šiek tiek mažiau miltų ar daugiau skysčių, kad būtų galima subalansuoti tešlą.
  2. Migdolai – Nesūdytas, iškeptas
  3. Kiaušiniai
  4. Cukrus – Aš naudoju rudąjį cukrų, bet ir įprastas baltasis cukrus
  5. Sviestas – minkštas
  6. Kepimo milteliai
  7. Apelsinų žievelės – Šviežia geriausia, nes tai suteikia nuostabų aromatą „Cantucci“
  8. Apelsinų sultys – Jei reikia pusiausvyrai pusiausvyrai

Kaip padaryti itališką „Cantucci“?

1 -asis: Kepkite migdolus orkaitėje, jei naudojate neapdorotus migdolus. Leisk visiškai atvėsti. Dubenyje sudėkite viską, išskyrus miltus, kepimo miltelius ir keptus migdolus. Išmaišykite, kad gerai sumaišytumėte.

2 -asis: Tada įpilkite miltų ir kepimo miltelių. Pabarstykite migdoluose ir minkykite minkštą tešlą. Padalinkite tešlą į 3 lygias dalis ir formos rąstus. Lengvai paspauskite viršuje, kad jie net išeitų.

3 -asis: Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki šiek tiek auksinės. Nedelsdami supjaustykite šiek tiek išilgai ir sutvarkykite ant tos pačios kepimo skardos. Kepkite dar 5–10 minučių arba iki auksinės spalvos viršuje. Tegul atvėsina ir patiekite.

PASTABA: Asmeniškai aš mieliau supjaustyti „Cantucci“ rąstus, kol dar karšta, kad sumažintų lūžimą. Paprastai migdolai sukelia lūžimą pjaustant. Taigi, jei norite perpus sumažinti migdolų kiekį tešloje. Taip pat naudokite labai aštrų duonos peilį ir visada supjaustykite šiek tiek išilgai.

Cantucci / cantuccini vs biscatti:

Cantuccini yra mažesnė, tobulesnė versija CantucciTradiciniai Toskanos migdolų sausainiai, kurie yra du kartus kepami ir dažnai suporuoti Vin Santo – Saldaus vyno rūšis. Priešingai, Biscotti yra bendras terminas, reiškiantis „du kartus iškeptas“, naudojamas įvairiems traškiems sausainiams Italijoje. Už Italijos ribų terminas „biscotti“ paprastai reiškia platesnę sausainių kategoriją, panašų į „Cantuccini“, bet su skirtingais skoniais ir ingredientais. Iš esmės visi „Cantuccini“ yra sausainiai, bet ne „Cantuccini“ sausainiuose.

Kaip laikyti „Cantucci“ (migdolų biscotti)?

„Cantucci“ galima iškart mėgautis (Atvėsus) arba po kelių savaičių po kepimo. Aš visada laikau savo sausainius arba sausainių skardos dėžutėje (kaip šie daniški sausainiai), arba didelį stiklinį indelį, kuris gerai uždaro. Šiuos „Cantucci“ galima išsaugoti iki 3 savaičių, tačiau abejoju, ar jie truks taip ilgai – jie yra per geri!

Autentiškas „Cantucci“ (italų migdolų sausainiai)
Autentiškas „Cantucci“ (italų migdolų sausainiai)

Autentiškas „Cantucci“ (italų migdolų sausainiai)

Europos patiekalas

Autentiški „Cantucci“ (arba „Cantuccini“) – itališki sausainiai su visais migdolais ir sviestu. Lengvas greitas ir skanus desertas mėgavosi kava ar saldžiu vynu.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • 2 didelis Kiaušiniai
  • 60 g (2.12oz) minkštas sviestas, ištirpęs
  • 140 g (5oz) Rudas cukrus
  • 120 g (4oz) Neapdoroti sveiki migdolai, Ne nulupta
  • 350 g (12oz) balti miltai, tipas 00
  • 1 kasas. Kepimo milteliai
  • 1-3 kasas. Šviežios apelsinų sultys, Jei reikia
  • Vienos ekologiško oranžinio žiotys
  • Vieta Neapdoroti migdolai į kepimo skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje maždaug 15 minučių arba kol beveik visiškai kepti. Išimkite iš orkaitės ir leiskite atvėsti.

  • Tuo tarpudideliame maišymo dubenyje įpilkite kiaušinių, oranžinio žievės, ištirpinto sviesto ir cukraus. Gerai išmaišykite, kad ištirpintumėte cukrų svieste.

  • Kitasį dubenį įpilkite miltų ir kepimo miltelių. Be to, supilkite keptus migdolus. Sumaišykite, kad pasiektumėte minkštą, nelipnią tešlą. Jei tešla yra per daug, pabandykite (jei naudojamas kitas miltų tipas) įpilkite keletą šaukštų. apelsinų sulčių, kad ją sušvelnintumėte.

  • Tadapadalinkite tešlą į 3 lygias dalis. Kiekvieną susukite į rąstą (arba lazdelę) ir padėkite tarpą tarp tarpų ant kepimo popieriaus.

  • Švelniai Paspauskite kiekvieno rąsto viršų, kad šiek tiek išlygintumėte, užtikrindami, kad jie kepa tolygiai. Kepkite įkaitintoje orkaitėje (200c/400F) maždaug 20–30 minučių arba iki šiek tiek auksinės.

  • KitasNors „Cantucci“ rąstai vis dar yra karšto gabaliuko įstrižai, aštriu peiliu į mažesnius gabalėlius.

  • Susitarti Vėl ant kepimo popieriaus ir kepkite dar 3–5 minutes, kol traškiai auksiniai.

  • Tegul vėsiai c„Ompletely“ ir laikykite ant oro nepralaidžios talpykloje (iki 2 savaičių).

Migdolai: Galite patys kepti migdolus arba naudoti parduotuvėje supjaustytus keptus skonio migdolus-kurie taip pat nėra sūrūs. Aš norite sumažinti lūžio tikimybę pjaustant „Cantucci“ po 1 -ojo kepimo – sumažinkite migdolų kiekį perpus.
Tešla: Tešla turėtų būti minkšta ir nelipta, Jei reikia, pridėkite keletą šaukštų. Šviežios apelsinų sultys pasiekti tą nuoseklumą.
Pasirinkti Aštrus (duonos) peilis, skirtas supjaustyti „Cantucci“ rąstus prieš antrą kepimą. Iškirpkite išilgai, kad būtų išvengta lūžio.
Pakaitalai:

  • dideli kiaušiniai Gali būti pakeistas vidutinio ar mažesniais kiaušiniais, tačiau jums reikės sureguliuoti miltų ir sviesto kiekius – arba pridėti šviežių apelsinų sulčių, jei tešla per daug bando.
  • oranžinė žievė Galima pakeisti citrinos žievele, tačiau nerekomenduokite į tešlą įpilti citrinos sulčių. Geriau naudokite vandenį, jei turite sureguliuoti santykį.
  • Baltas neišpouotas 00 itališkų miltų tipo Gali būti pakeista visais tikslais miltais, tačiau jums gali tekti įpilti mažiau miltų į tešlą arba įpilti apelsinų sulčių, kad būtų minkšta, nelipė tešla.

Prep laikas 10 minutės

Virkite laikas 35 minutės

Bendras laikas 45 minutės

Kursas Priešpiečiai, desertas

Virtuvė Europos, italų

Šiame įraše gali būti filialų nuorodos, skaitykite visišką atskleidimą čia.



Source link

Daugiau iš autoriaus

„Mixology“ ekspertas Colinas Asare-Appiahas kalba apie žemas ir be ABV tendencijas

Cukinijos ir vištienos maišymas kepti