Prancūzų svogūnų troškinys ir kotletai


Prancūzų svogūnų troškinys ir kotletai (arba Svogūnų kotleto troškinys) – a Skanu ir Lengva vakarienė receptas su Daug svogūnųniūriai Mėsos kamuoliai ir naminis Bulvių tyrė iš šono.

Mes gaminame skanų prancūziško stiliaus svogūnų troškinį su kotletukais ir bulvių tyrėmis šone. Tiesą sakant, šis patiekalas yra naudojamas visoje Europoje, be abejo, tai yra regioniniai variantai – prieskonių, svogūnų ar virtuvės reikmenų tipai. Suporuokite šį prancūzišką troškinį su įmanomu pūkuotu bulvių tyrės receptu (vėl prancūziškai). Jūs nesigailėsite.

Įdomūs faktai: Prancūzijoje patiekalas turi savo šaknis valstiečių virtuvėje, kur kotletai, pagaminti iš įperkamų mėsos įpjovų, buvo lėtai virti pikantiškame svogūnų padaže. Šio tipo nuoširdus troškinys buvo skirtas ištempti ingredientus ir aprūpinti maistą didelėms šeimoms. Svogūnai, prancūziško maisto gaminimo kuokšteliai, vaidino pagrindinį vaidmenį pridedant patiekalo skonio gylį. Laikui bėgant, „Ragoût“ išpopuliarėjo įvairiose socialinėse klasėse, atsirandant regioniniams variantams. Jo kaimiškos, jaukios savybės užtikrino savo vietą tradiciniame prancūzų namuose gaminant maistą, ypač šaltesniais mėnesiais.

Ingredientai ir pakeitimai

  1. Senas svogūnainulupta ir supjaustyta – geriausiai veikia geltoni svogūnai arba balti svogūnai. Tirikai taip pat yra tobulos, nes jie patiekalui suteikia savitą saldų jausmą
  2. Malta mėsajautiena, kiauliena ar kita – bet kokios maltos mėsos, kurią turite po ranka, mišinys
  3. Vidutinis kiaušinis
  4. SviestasAr daugiau prireikus – gali būti naudojami ančių riebalai, kiauliniai ar taukai
  5. Čiobrelis – arba žolelių de Provence mišinys
  6. Saldu Paprika
  7. Visų tikslų miltai -arba alternatyva be glitimo
  8. Pomidoras įklijuoti
  9. Malta šviežia petražolės
  10. Vanduoarba troškinio sultiniui
  11. Jūros druska ir juodieji pipirai pagal skonį

Kaip virti prancūziškus kotletus ir svogūnų troškinį?

1 -asis: Paruoškite ir pakepinkite svogūnus ant silpnos ugnies iki auksinės ir permatomos. Pridėkite TBSP. vandens, jei reikia, kad svogūnai nepriliptų prie keptuvės/deginimo.

2 -asis: Suformuokite kotletus ir susukite į kai kuriuos miltus (neprivaloma), įpilkite prieskonių, miltus į svogūnus ir šiek tiek vandens. Užvirkite ir įpilkite į kotletus. Leiskite troškinti, kol iškeps, pagardinkite prireikus.

Ką patiekti su prancūziškais kotlečiais ir svogūnų troškiniu?

Yra keletas porų pasiūlymų iš mano virtuvės:

Prancūzų svogūnų troškinys ir kotletai
Prancūzų svogūnų troškinys ir kotletai

Prancūzų svogūnų troškinys ir kotletai

Europos patiekalas

Skaidrus prancūziško stiliaus svogūnų troškinys ir kotletai su bulvių tyrėmis. Vienas paprastas naminis receptas, kuris gali patikti net vaikams.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • 1 kg (35oz) seni svogūnai, nulupta ir supjaustyta
  • 500 g (17oz) malta mėsa, jautiena, kiauliena ar kita
  • 1 Vidutinis kiaušinis
  • 6 kasas. sviestas ar daugiau, kaip reikia
  • 2 kasas. čiobrelis
  • 1 kasas. Saldūs pipirai
  • 2 kasas. Visų tikslų miltai
  • 1 kasas. Pomidorų pasta, krūva
  • 3 kasas. maltos šviežios petražolių
  • 400 ml vanduo arba sultinis troškiniui
  • Jūros druska ir juodieji pipirai pagal skonį
  • Padarykite kotletus: Dideliame maišymo dubenyje sumaišykite maltą mėsą, 1 valg. čiobrelių ir kiaušinių. Pabarstykite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir atšaldykite 10 minučių.

  • Kitassuformuokite mažus kotletus, sudėkite į plokščią indą ir pabarstykite miltais. Susukite, kad padengtumėte kotletus su plonu miltų sluoksniu. Atidėkite šaldytuve.

  • Sautéé svogūnai: Tuo tarpu malšinkite svogūnus ir pakepinkite sviestą iki rudos spalvos. Maišykite dažnai, kad išvengtumėte deginamų svogūnų. Pridėkite keletą šaukštų. vandens, kaip reikia.

  • Tada Įpilkite paprikos ir pomidorų pastos ir gerai išmaišykite su pakepintais svogūnais. Įpilkite vandens ir užvirkite. Leiskite troškinti 10 minučių.

  • Įpilkite kotletų: Įpilkite kotletų tiesiai ant verdančio troškinio ir leiskite virti visiškai ant silpnos ugnies.

  • Derinkite ir sezoną: 5 minutes prieš išimdami iš viryklės viršaus, įpilkite maltų petražolių, pagardinkite druska, likusiais čiobreliais ir juodaisiais pipirais pagal skonį.

Svogūnai: Šiam troškiniui rinkitės senus geltonus svogūnus arba raudonuosius svogūnus.
Lėta viryklė: Receptą galima pritaikyti lėtai viryklei. Virkite ant didelės ugnies ir pakepinkite svogūnus iš anksto.
Malta mėsa: Galima sureguliuoti žemės kiekį ir maltos (maltos) mėsos kiekį. Receptas gerai sukasi su visokiomis maltos mėsos rūšimis.

Prep laikas 15 minutės

Virkite laikas 1 valanda

Bendras laikas 1 valanda 15 minutės

Kursas Pagrindinis patiekalas

Virtuvė Europos, prancūzų

Šiame įraše gali būti filialų nuorodos, skaitykite visišką atskleidimą čia.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Kylie Jenner „Sprinter Vodka Soda“ pirmasis vienkartinis pakuotė: Peach!

From Shaken to Smitten: 22 Valentine’s Day Cocktails to Try