Prancūzų raudoni ryžiai ir grybų sriuba (Ryžių grybų sriuba Rouge). Greitas ir skanus receptas su „Camargue“ raudonieji ryžiaiAr sumaišyti iš austrių grybaiShiitake, Nameko grybai ir CEPS. Su užpildymu ir skania kremine tekstūra, tai Viduržemio jūra Sriuba yra sargas.
Vakarienė yra vėjelis su tuo Viduržemio jūros regiono stilius kreminis grybas sriuba Jame yra garsusis prancūzų raudonasis kilimas iš Camargue regiono. Jei jums patinka grybų sriubašis prancūzų įkvėptas receptas su gerai žinomomis kreminės sriubomis sukiojasi ir visaverčių ingredientų, su kiekvienu įkandimu. Aš naudoju a Parduotuvėje pirktas grybų mišinys Vis dėlto tai užšaldyta Bet kuris kitas grybų rūšis puikiai tinka šiai sriubai.
Jei esate grybų gerbėjas, patikrinkite mano paprastus fusilli makaronus su žirnių ir grybų receptu arba šiuos vokiečių kalėdinių rinkų kreminius troškintus grybus (Weihnachtsmarkt Champignons).
Įdomūs faktai: „Camargue“ raudonieji ryžiai yra unikali ryžių, auginamų Pietų Prancūzijos Camargue regione, prie Viduržemio jūros pakrantės, įvairovė. Žinomas dėl išskirtinės rausvai rudos spalvos ir šiek tiek riešutų, žemiško skonio, tai yra viso grūdo ryžiai su kramtoma tekstūra. Raudonasis atspalvis yra iš natūralaus pigmento jo luobelyje, kuris išsaugomas frezavimo metu. Laikoma, kad „Camargue“ raudonieji ryžiai turi a Turtingas mitybos profilisyra daug skaidulų ir antioksidantų. Jis dažniausiai naudojamas Viduržemio jūros regiono stiliaus patiekaluose, tokiuose kaip sriubos, salotos ir šoniniai patiekalai.
Ingredientai ir pakeitimai
- „Camargue“ raudonieji ryžiai – Pirmenybė teikiama originaliems prancūziškiems raudoniesiems ryžiams, tačiau pakeiskite bet kokio tipo raudonaisiais ryžiais
- Grybų mišinys -Man labiau patinka parduotuvėje pirktas grybų mišinys su įvairiais grybais. Visų rūšių grybai puikiai tinka šiai sriubai
- Alyvuogių aliejus – ar bet kurio kito tipo naftos
- Svogūnai – Naudokite saldesnes svogūnų veisles, tokias
- Pomidorų pasta – Tiesiog žiupsnelis geresnio skonio
- Virimo kremas – Itališkas virimo kremas arba „Creme Fraiche“ yra idealūs šiai sriubai
- Prieskoniai: Jūros druska, pipirai, kmynai, mėtos, saldžiosios paprikos, šviežios petražolių, muskato riešuto
Kaip virti prancūziškus raudonuosius ryžius ir grybų sriubą?
1 -asis: Pakepinkite svogūnus ir grybus, įpilkite vandens ir ryžių, taip pat pomidorų pastą ir leiskite troškinti, kol iškeps.


2 -asis: Įmaišykite kepimo kremą, pagardinkite visais prieskoniais pagal skonį, 2 minutes (troškinkite) ir nedelsdami patiekite.
PASTABA: Jei taip pat naudojate šaldytą grybų mišinį, jums pirmiausia nereikia jo atitirpinti.
Ką patiekti su prancūzų grybų sriuba?
Geros šviežios salotos puikiai dera su šia nuoširdžia sriuba:


Prancūzų raudoni ryžiai ir grybų sriuba
Prancūzų raudonųjų ryžių ir grybų sriuba (Ryžių grybų sriuba Rouge). Greitas ir skanus receptas, kuriame pateikiami „Camargue“ raudonieji ryžiai, austrių grybų mišinys, šiitake, „Nameko“ grybai ir CEP. Įdaro ir skanios kreminės tekstūros, ši sriuba yra sargas.
Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
1 pjaustymo lenta ir peilis
-
1 sriubos keptuvė su dangčiu
- 300 g grybų mišinys, (austrių grybai, šiitake, vardų grybai ir ceps)
- 1 didelis raudonas svogūnas, maltas
- 3 kasas. aliejus (alyvuogių aliejus)
- 1/2 puodelis „Camargue“ raudonieji ryžiai
- 1 kasas. Pomidorų pasta, krūva
- 100 ml Virimo kremas, Auksinis kremas
- 1.5 litre vandens sriubai, ar tiek, kiek reikia
Prieskoniai
- 2 kasas. Šviežios petražolių lapai, maltas
- žiupsnelis muskato riešuto
- 1 kasas. Džiovinta mėta
- 1 kasas. kmynų milteliai
- 1 TSP. Saldūs pipirai
- Jūros druska ir juodieji pipirai pagal skonį
-
Dideliame Sriubos puodą padėkite maltą svogūną ir aliejų bei pakepinkite iki auksinės spalvos. Įpilkite grybų ir keletą minučių pakepinkite.
-
Kitaspūkas vandenyje (Priklausomai nuo norimo kremo, sureguliuokite vandens kiekį). Taip pat įpilkite raudonųjų ryžių ir pomidorų pastos į vandenį ir išmaišykite. Užvirkite ir leiskite troškinti, kol visiškai iškeps.
-
Pašalinti Iš viryklės viršaus ir supilkite virimo kremą. Gerai išmaišykite ir grįžkite į viryklę, kad troškintumėte 2–3 minutes.
-
TadaPagardinkite su visais prieskoniais, druska ir pipirais pagal skonį. Vėl išmaišykite ir nedelsdami patiekite.
Virimo kremas: Aš naudoju standartinį Europos virimo kremą, panašų į „Crème Fraiche“ ar „Heavy Cream“.
Šiame įraše gali būti filialų nuorodos, skaitykite visišką atskleidimą čia