Senelio paprastos kopūstų salotos (4 ingredientai)


Senelio paprastos kopūstų salotos (tiesiog su 4 pagrindinis Ingredientai) – lengvai paruošiamas namuose 20 minučių laiko. Drąsūs skoniai ir paprastumas ūkio gyvenimo susitikti, kad taptų vienu iš geriausia galimos kopūstų salotos.

Šios dienos receptas man mielas. Receptas, kurį dabar padeda paruošti mano vyras (kas nors masažuoja kopūstus?) reguliariai mūsų namuose. Gaminti jį išmokome iš senelio prieš kelerius metus, kai jis lankėsi maždaug spalį – kai vietiniai ūkininkai kopūstų produkciją dažniausiai veža į turgų.

Šios nesudėtingos kopūstų salotos pasižymi drąsiais skoniais iš paprastų ingredientų, todėl jos dar labiau atsiprašome skanios. Jei esate kopūstų gerbėjas, peržiūrėkite kai kuriuos kitus mano kopūstų receptus, tokius kaip šie puikūs tradiciniai rūgščių kopūstų suktinukai (Sarma) arba kitas mėgstamiausias namuose: geriausias troškintas raudonasis kopūstas (saldus ir rūgštus).

Įdomūs FAKTAI: kopūstai yra tradicinė daržovė Europoje, kur šimtmečius buvo pagrindinis maistas. Dėl savo pritaikomumo ir maistinės vertės jis tapo įprastu ingredientu, ypač šaltesnio klimato regionuose, kur jis klestėjo. Visoje Europoje kopūstai vertinami dėl įperkamumo, maistinės naudos ir gebėjimo išsaugoti fermentacijos būdu, o tai taip pat suteikė jiems kultūrinę reikšmę kaip maisto išgyvenimui žiemą.

Ingredientai ir pakaitalai

  1. Baltas kopūstai (Olandiškas kopūstas), supjaustyti kubeliais
  2. Morkossusmulkinti
  3. Raudonas varpas pipirų
  4. Salierai lapeliai, susmulkinti
  5. Prieskoniai: jūros druska pagal skonį; augalinis aliejus, pagal skonį; raudonojo vyno acto arba pagal skonį;

Kaip virti senelio kopūstų salotas?

1: Kopūstą supjaustykite juostelėmis, tada įtrinkite kopūstą į jūros druską. Kopūstai turi būti gerai suspausti.

2: Visus kitus ingredientus supjaustykite kubeliais, sudėkite į kopūstą. Pagal skonį gausiai pagardinkite aliejumi ir raudonojo vyno actu. Patiekite.

Daugiau kopūstų receptų, kuriuos reikia išbandyti:

Senelio kopūstų salotos (4 ingredientai)
Senelio kopūstų salotos (4 ingredientai)

Senelio paprastos kopūstų salotos (4 ingredientai)

Europos patiekalas

Paprastos olandiškų kopūstų salotos su morkomis iš senelio receptų repertuaro. Paruošta tik iš 4 pagrindinių ingredientų ( prieskoniai neįtraukti), šios paprastos kopūstų salotos paruošiamos per 20 minučių ar greičiau.

Paruošimo laikas 20 minučių

Bendras laikas 20 minučių

Kursas Salotos

Virtuvė bulgarų, europiečių

  • 1/2 mažas balti kopūstai (Olandiškas kopūstas), kubeliais
  • 1 vidutinis morkos, susmulkinti
  • 1 didelis raudonoji paprika
  • 1/2 puodelis salierų lapai, malta
  • jūros druska, paragauti
  • 1-3 a.š. augalinis aliejus, paragauti
  • 1-2 a.š. raudonojo vyno actas, arba pagal skonį
  • Švarus viršutinius kopūsto lapus, o likusius nuplaukite po šaltu vandeniu.

  • Iškirpti kopūstą smulkiai supjaustykite plonais gabalėliais, pabarstykite jūros druska ir masažas (mesti ir paspauskite) kopūstus, kol druska gerai įsimaišys.

  • Kitassusmulkinkite morkas, o pipirus supjaustykite plonais griežinėliais. Susmulkinkite salierų lapus. Viską sumaišykite ir pagardinkite augaliniu aliejumi bei raudonojo vyno actu pagal skonį. Patiekite.

Kiekiai Sudedamųjų dalių skaičius yra orientacinis – visada galite žaisti ir pridėti daugiau ar mažiau kai kurių iš jų.
PARUOŠIMAS: Labai būtina kopūstą įmasažuoti su jūros druska, todėl jis tampa minkštesnis ir išskiria kopūstų sultis.
PASARAI: Pagardinimas paprastas, augalinis aliejus (pvz., saulėgrąžų, alyvuogių aliejaus ir kt.) ir acto. Raudonojo vyno actas geriausiai sujungia stiprų skonį, tačiau jį galima pakeisti kitų rūšių actu pagal savo skonį.

Neleiskite ekranui užtemti

raktinis žodis augaliniai baltieji kopūstai

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, žr. visą atskleidimo informaciją čia.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Empress Gin Winterberry soda

Linzer Cookies (Our Perfect Recipe!)