Kaimiškas prancūziškas vėlyvosios vasaros slyvų pyragas


Kaimiškas prancūziško stiliaus vėlyvos vasaros slyvų pyragas (vasaros pabaigos slyvų pyragas) – su gilus sviestas-y tekstūros ir šviežiai keptos slyvos (slyvos) ant viršaus. Lengvas pyrago receptas, kurį taip pat galima gaminti su džiovintomis slyvomis, abrikosais ir (arba) persikais. Vegetariškas, draugiškas vaikams.

Vėlyvos vasaros desertai užfiksuoja geriausius sezono dalykus – švieži, prinokę vaisiai ir lengvas, gaivus skonis. Mums jie labai patinka, nes jie yra saldus ir pasitenkinimo kupinas būdas atšvęsti paskutinį vasaros gėrį prieš atėjus rudeniui. Tas pats pasakytina ir apie šį puikų gaivų prancūziško stiliaus vasaros pyragą. Šis receptas yra mėgstamiausias, ypač vienam iš mano berniukų, kuris niekada nepamiršta paprašyti deserto po kiekvieno valgio. Protingas berniukas.

Ingredientai ir pakaitalai

  1. Šviežios slyvos – per pusę ir pašalinti akmenys. Arba naudokite abrikosus, persikus arba pastarųjų mišinį.
  2. Miltai – nebalintas pyragas arba universalūs balti miltai
  3. Cukrus – reikia cukraus pudros
  4. Sviestas
  5. Kiaušiniai
  6. Pienas
  7. Vanilės ekstraktas
  8. Kepimo milteliai

Daugiau prancūziškų receptų?

Štai keletas prancūziškų receptų, kurių galbūt dar nematėte:

Kaimiškas prancūziškas vėlyvosios vasaros slyvų pyragas
Kaimiškas prancūziškas vėlyvosios vasaros slyvų pyragas

Kaimiškas prancūziškas vėlyvosios vasaros slyvų pyragas

Europos patiekalas

Rustic French Late Summer Plum Cake – skanus, sotus, sviestinis slyvų pyragas, kurį itin lengva pagaminti.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 45 minučių

Bendras laikas 1 valandą

Kursas Desertas

Virtuvė Europos, prancūzų

1 puodelis = 200 ml

  • 4 kiaušiniai, vidutiniai
  • 1,1/2 puodelis cukraus pudros
  • 250 g (0,55 svaro) sviesto, minkštas
  • 1/2 puodelis pieno
  • 2,1/2 puodeliai universalūs nebalinti miltai
  • 1 pakuotė kepimo milteliai (7 g)
  • 2-3 lašai vanilės ekstraktas
  • 1 kg (2,2 svaro) mažos slyvos, perpjautos per pusę ir be kauliukų
  • Mušti cukraus pudros ir minkšto, kambario temperatūros sviesto iki kreminės masės ir putų.

  • Po vieną Įmuškite kiaušinius ir plakite toliau, kol visi kiaušiniai gerai susimaišys.

  • Lėtainuolat plakant pilame pieną. Toliau suberkite miltus, kepimo miltelius ir vanilės ekstraktą. Plakite ant silpnos ugnies iki vientisos masės, stengdamiesi išlaikyti tešlos purumą.

  • Perdavimas pyrago tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo formą ir ant viršaus išdėliokite per pusę perpjautas slyvas (nespaudžiant), oda žemyn, sandariai vienas šalia kito.

  • Kepti įkaitintoje orkaitėje 200C/400F, kol dantų krapštukas išeis švarus. Pabarstykite cukraus pudra, supjaustykite ir patiekite.

TORTŲ KEPTAS: Man labiau patinka naudoti didesnę torto formą (10 colių / 26 cm iki 12 colių / 30 cm) nes suteikia daugiau vietos daugiau vaisių.
SLYVOS: Reikalingas slyvų skaičius gali skirtis priklausomai nuo jų formos ir dydžio. Paprastai šį pyragą gaminame su Moyer slyvomis (arba taip pat žinomas kaip cukrinės slyvos arba itališkos slyvos) iš sodokurie yra gana ilgi ir labai saldūs. Jais galima mėgautis ir kaip džiovintais vaisiais.
Vaisiaus rūšis galima keisti, priklausomai nuo to, ką turite po ranka – šis lengvas vasariškas pyragas puikiai tiks ir su persikais ar abrikosais.
KONSERVUOTI: Šį pyragą laikykite šaldytuve iki 48 valandų, antraip vaisiai gali pradėti pelyti.

raktinis žodis vasaros pabaiga, slyvų pyragas

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, žr. visą atskleidimo informaciją čia.



Source link

Daugiau iš autoriaus

Lengva lenkiška baltųjų barščių sriuba

Keliaukite į Kaimanų salas su kokteiliu